klik op de afbeelding om ze te vergroten


klik

 

Prieel Classica

Recent toegevoegd aan onze collectie! Een nieuw motief voor een nieuwe serie priëlen. Hier te zien in de rechthoekige versie 3m x 6m. Dit ontwerp past zowel in een klassieke als in een moderne, strakke tuin. Bij dit type priëlen beslist de kleur sterk of het een klassiek of modern prieel wordt. Dit motief kan gebruikt worden in de rechthoekige, de vierkante en de ronde versies van onze priëlen.

Wij hebben voor u zeker een prieel dat uw buitenleven aangenamer zal maken.

Dakbedekking

Collonade
Het prieel bestaat enkel uit de zijwanden, er worden geen ribben, kroon of platen voorzien. Het prieel wordt een monument in uw tuin.

Ribben
Deze versie komt met ribben en kroon. Bovendien worden er verbindingen tussen de ribben voorzien om volledig te kunnen laten begroeien en het geheel volume te geven.

Gesloten dak
Dit is de versie met ribben met daar bovenop staalplaten (gegalvaniseerd en gepoedercoat). Bovenop de kroon komt een afdekplaat om ook daar regendruppels buiten te houden. De ringen van de kroon worden open gelaten om de wind door te laten.

Canvas
Een zeil bestaande uit polyesterweefsel is voorhanden. Polyesterweefsel heeft als voordeel dat het duurzaam, UV-gestabiliseerd en waterdicht is. Deze zeilen hebben het uitzicht van echt doek en niet van plastic. Het zeil wordt centraal in de kroon van het prieel bevestigd. De randen van het zeil worden bevestigd bovenaan de zijwanden van het prieel met elastische lussen. De ribben en verbindingen tussen de ribben bevinden zich boven het zeil, het zeil kan dus niet wegwaaien. De voordelen van canvas als dakbedekking boven staalplaten zijn de mogelijkheid tot afnemen, de ribben die bereikbaar blijven voor klimplanten, de mogelijkheid om ooit de kleur van het 'dak' te veranderen en gemakkelijker afwasbaar. De zeilen zijn te krijgen in écru, donkergroen en bordeaux. Ecru zeilen zijn het meest lichtdoorlatend.
Canvas kan gecombineeerd worden met een dak bestaande uit transparante acrylaatplaten.

Transparant dak
Transparante acrylaatplaten zijn een populaire dakbedekking. Al wat onder het prieel staat blijft droog en proper, zonder zonlicht of een blauwe hemel te blokkeren. Nooit meer opnieuw de tuinmeubelen afdrogen alvorens eventjes onder 'de blote hemel' te gaan zitten. Tijdens de allerheetste dagen van het jaar, kan deze dakbedekking gecombineerd worden met canvas dat onder de dakconstructie komt te hangen. Met transparante acrylaatplaten kunnen bovendien de wanden rondomrond afgeschermd worden.

Bevestiging

Het prieel wordt verankerd met chemische ankers in de vaste ondergrond zoals een terras. Wanneer het prieel op losse ondergrond zoals het gazon moet komen dienen onder elke stijl betonnen funderingen te komen van 40cm diep. Deze kunnen door u voorzien worden of indien gewenst door ons.

Kwaliteit

Door galvaniseren wordt het prieel perfect roestvrij gemaakt (buiten én binnenkant van de profielen) en de zeer sterke en kleurvaste poederlaklagen zorgen voor een sterke en duurzame afwerking. Dit prieel zal nooit buigen, breken, rotten, roesten of omwaaien. Het hoeft ook nooit meer geschilderd te worden.
De staalprofielen zijn dikwandig en als een stevige constructie verwerkt. Dit prieel doorstaat de tand des tijd en onderscheidt zich bovendien aanzienlijk boven de gekende klassieke ontwerpen.
Lees meer over de kwaliteitsnorm die Nova Botanica zich vooropstelt.

Afmetingen en maten

Alle standaard-afmetingen van de serie Eden, zowel rond, rechthoekig als vierkant worden opgenomen in dit nieuw assortiment.

Kleuren

In de vier standaard kleuren beschikbaar. Andere RAL-kleuren mits meerprijs (lees verder via link 'kleurenkaart'). Hier vindt u een kleurenkaart (let wel: deze afbeelding geeft u slechts een idee maar is zeer onbetrouwbaar. Elk computerscherm geeft kleuren op zijn eigen manier weer).

Prijzen

De prijzen van dakbedekkingen en opties zijn identiek aan de prijzen bij de serie Eden.

De enige prijsverschillen liggen bij de basisversies: de Collonade en de Versie met Ribben.

Ronde priëlen
Collonade
Versie met Ribben
Rond prieel Classica 3m
€ 4900,-
€ 5100,-
Rond prieel Classica 4m
€ 5550,-
€ 5750,-
Rond prieel Classica 5m
€ 6250,-
€ 6450,-
Rond prieel Classica 6m
€ 7000,-
€ 7200,-


Rechthoekige / vierkante priëlen
Collonade
Versie met Ribben
Vierkant prieel Classica 2,5m x 2,5m
€ 4650,-
€ 4850,-
Vierkant prieel Classica 3m x 3m
€ 4750,-
€ 4950,-
Vierkant prieel Classica 4m x 4m
€ 5050,-
€ 5250,-
Rechthoekig prieel Classica 3m x 4m
€ 4900,-
€ 5100,-
Rechthoekig prieel Classica 3m x 6m
€ 5150,-
€ 5350,-

Plaatsing door twee ervaren medewerkers van Nova Botanica: Ä480,-.
Stopcontact wordt gemonteerd maar niet aangesloten op het net!

Supplement betonsokkels gieten omvat de dubbele verplaatsingskosten.

Bestellen

Contacteer ons via de contactpagina indien u een offerte wenst aan te vragen.

Leveringsvoorwaarden

Leveringskosten bedragen 60ct per kilometer heen en weer gerekend vanaf Gent, België.

Vertel een vriend(in) of uw tuinarchitect/aannemer over deze pagina!

Untitled Document
Jouw voornaam:
Jouw e-mail:
Je vriend(in)s voornaam:
Je vriend(in)s e-mail:

Persoonlijke boodschap (optioneel):