klik op de afbeelding om ze te vergroten


Voedertafel Botanica

 

Voedertafel Botanica

Voedertafel Botanica

Deze voedertafels zult u nergens vinden. Uniek van ontwerp, gewaagd om vogels met metaal te benaderen. De takjes boven het huisje laten toe dat verschillende vogels samen op deze voedertafels kunnen vertoeven. Uitwerpselen van de vogels vallen door de geperforeerde grondplaat van het huisje. Reinigt door de regen of door de tuinslang en is duurzamer dan klassieke houten voedertafeltjes.

Plaatsing

Deze voedertafels worden verankerd in losse ondergrond door middel van een staaf waarover de voedertafel schuift. Op vaste ondergrond zoals een terras schuift ze over een grondplaat die met roestvaste schroeven en sterke pluggen wordt verankerd.

Kwaliteit

Door galvaniseren wordt deze voedertafel perfect roestvrij gemaakt (buiten én binnenkant van de profielen) en de kleurvaste poederlaklagen zorgen voor een sterke en duurzame afwerking. Deze voedertafel zal nooit buigen, breken, rotten, roesten of omwaaien. Ze hoeft ook nooit meer geschilderd te worden.
De staalprofielen zijn dikwandig en als een stevige constructie verwerkt. Deze voedertafel doorstaat de tand des tijd en onderscheidt zich bovendien in alle opzichten aanzienlijk boven de gekende klassieke ontwerpen. Lees meer over de kwaliteitsnorm die Nova Botanica zich vooropstelt.

Afmetingen en maten

Hoogte 2,3 m
Hoogte tafelblad 1,4 m
Breedte tafel 0,3 m
Lengte tafel 0,4 m
Gewicht 11 kg

Kleuren

In de vier standaard kleuren beschikbaar. Andere RAL-kleuren mits meerprijs (lees verder via link 'kleurenkaart'). Hier vindt u een kleurenkaart (let wel: deze afbeelding geeft u slechts een idee maar is zeer onbetrouwbaar. Elk computerscherm geeft kleuren op zijn eigen manier weer).

Prijzen

Voedertafel Botanica ‚ā¨ 250,-

Bestellen

Contacteer ons via de bestelpagina indien u wenst te bestellen. Contacteer ons via de contactpagina indien u meer informatie wenst of gecontacteerd wenst te worden.

Leveringsvoorwaarden

Leveringskosten worden aangerekend buiten een straal van 100km rond Gent (BE). Deze bedragen 20ct per supplementaire km heen en weer.

Vertel een vriend(in) of uw tuinarchitect/aannemer over deze pagina!

Untitled Document
Jouw voornaam:
Jouw e-mail:
Je vriend(in)s voornaam:
Je vriend(in)s e-mail:

Persoonlijke boodschap (optioneel):